Wyposażenie lokalu gastronomicznego w odpowiednie sprzęty ma kluczowe znaczenie dla jego codziennego funkcjonowania. Gdy planujesz założenie własnej działalności w tej branży, sprawdź, gdzie warto zakupić niezbędne sprzęty gastronomiczne.
Jakie wyposażenie dla gastronomii wybrać?
Firmy działające w branży gastronomicznej mają specyficzne wymagania pod kątem wyposażenia, które spełniają specjalizujący się w tej dziedzinie producenci.
Wyposażenie przeznaczone dla lokali gastronomicznych musi wyróżniać się najwyższą jakością wykonania – powinno być niezawodne, wygodne i bezpieczne w obsłudze, odporne na uszkodzenia oraz łatwe do utrzymania w czystości.
Jako że każdy lokal gastronomiczny ma swoje indywidualne wymagania, kluczowe znaczenie ma indywidualne dopasowanie go do branży, potrzeb, dostępnej przestrzeni. Właśnie dlatego warto skonsultować się wtedy z ekspertami w dziedzinie sprzętu gastronomicznego, by otrzymać profesjonalne wsparcie przy jego doborze, a także przygotowaniu indywidualnego projektu kuchni.
Gdzie można kupić wyposażenie dla gastronomii?
Specjalistyczne wyposażenie gastronomiczne oferuje hurtownia hybryda-gastro.pl, która przygotowała dla swoich klientów przekrojowy katalog produktów niezbędnych w różnych lokalach gastronomicznych.
Hurtownia gastronomiczna hybryda-gastro.pl specjalizuje się w zaopatrzeniu klientów w branży gastronomicznej w nowoczesne wyposażenie, które pozwala na łatwe, bezpieczne i wygodne przygotowywanie różnych dań.
Wśród sprzętów dostępnych w ofercie hurtowni gastronomicznej hybryda-gastro.pl znajdują się:
- Frytownice gastronomiczne
Wyróżniające się dużą pojemnością frytownice, które pomagają w łatwym i szybkim przygotowywaniu frytek oraz innych smażonych dań. Niezbędne nie tylko w barze i pubie, ale również w restauracji, firmie cateringowej.
Gastronomiczny kocioł warzelny pomaga w przygotowaniu różnych potraw wymagających zastosowania dużego pojemnika. Wygodna konstrukcja kotła w połączeniu z bezpieczeństwem oraz wytrzymałością powoduje, że zapewnia on niezawodne wsparcie w przygotowywaniu potraw w lokalach gastronomicznych jak restauracje, stołówki, domy weselne.
- Taborety elektryczne gastronomiczne
Nowoczesne taborety elektryczne pomagają w gotowaniu i smażeniu potraw. Dzięki zastosowaniu elektrycznego zasilania zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa pracy.
- Kuchenki indukcyjne gastronomiczne
Wśród elektrycznych urządzeń gastronomicznych na uwagę zasługują również kuchenki indukcyjne, które mogą sprawdzić się nie tylko w kuchniach, ale także podczas eventów czy w food-truckach.
—
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK
TEL: 32 418-72-55
E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl
NIP: 6312312497, REGON: 241677598
ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice
Leave a Reply